Kanye West vältti oikeusjutun – heitti faninsa puhelimen katuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artisti Kanye Westiä ei saa syytettä naisen puhelimen heittämisestä kadulle. West oli jättämässä tyttärensä Northin koripallopeliin, kun hän huomasi, että nainen kuvasi miestä ja hänen lastaan. West nousi autostaan ja lähestyi häntä.

– Te ette saa kuvata minua, lopettakaa heti, West pyysi.

Kun nainen yritti väittää, että hän voisi kuvata Westiä miehen julkkisstatuksensa vuoksi, niin Grammy-voittaja kurotti naisen autoon, nappasi hänen puhelimensa ja heitti sen ilmaan. Sen jälkeen West sanoi kaikille paikalla olleille kuvaajille, että hän ei halunnut tulla kuvatuksi silloin, kun hän näkee ja viettää aikaa lastensa kanssa.

TMZ:n keskiviikkona hankkiman Venturan piirikunnan syyttäjänviraston tiedotteen mukaan naisen puhelin vaurioitui lievästi tapauksessa. Heitto rikkoi laitteen ympärillä olleen kotelon, jonka arvo oli 30 dollaria. Lisäksi tiedotteessa kerrotaan, että nainen kieltäytyi nostamasta syytteitä Westiä vastaan.