Ava Max oli lähellä luovuttaa musiikin suhteen: ”Jos tämä kappale ei olisi lähtenyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ava Max on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan nykyään jo todella monista listahiteistä. 29-vuotias tähti nousi kuuluisuuteen kolme vuotta sitten julkaistuaan Sweet but Psycho -nimisen kappaleen, mutta oli ennen sitä jo lähellä luovuttamista.

Ava Max on kertonut Dear Media -kanavan jakamassa haastattelussa, että hän meinasi luopua laulajanurastaan ja kaikista unelmistaan musiikin suhteen. Nainen oli tehnyt musiikkia jo pitkään, mutta hänestä tuntui, että hän ei lyö läpi eivätkä ihmiset ymmärrä hänen musiikkiaan.

Ennen Sweet but Psycho -kappaleen julkaisua nainen oli päättänyt, että mikäli kappale ei menesty, hänen on aika etsiä itselleen uusia unelmia. Nainen kertoi itkeneensä ja rukoilleensa koko yön ennen julkaisupäivää. Kappale osoittautui kuitenkin naisen läpimurtohitiksi ja saavutti singlelistan kärkisijan muun muassa Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

@dearmedia @avamax isn’t going anywhere now 🔥Listen to the full interview on @notskinnybutnotfat 🎙 #avamax #sweetbutpsycho #musicindustry #podcastclips ♬ Map 7 – Ponder & Slip.stream