Eva Longoria julkaisi hauskan videoparin: ”Ollaanpa hetki ihan rehellisiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni kuusi vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Tähti on viettänyt viime aikoina rauhallista perhe-elämää, minkä lisäksi hän on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että hän on saanut siron vartalon takaisin vanhoihin mittoihinsa lapsen saamisen jälkeen.

Nyt Eva Longoria julkaisi hauskan TikTok-videon, jossa nähdään miten nainen astelee hotellin käytävällä upea musta iltapuku yllään. Naisella on myös hiukset laitettuna ja kaunis ammattilaisten tekemä iltameikki.

Ensimmäisen videon jälkeen musiikki muuttuukin epävireiseksi ja nähdään miten Eva Longoria syö hotellihuoneessa jotakin dipattavaa pikaruokaa ja istuu huonossa ryhdissä hiusväri päässään. Naisella ei ole vielä lainkaan meikkiä, mutta moni on kommentteihin silti todennut, että joka tapauksessa Longoria on maailman kaunein nainen oli hänellä meikkiä tai ei.

@evalongoria

lets just be real for a sec 🤭🤭

♬ original sound – william springfield