Tekashi 6ix9ine sekoili jälleen kännissä – heitettiin ulos baseball-stadionilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohuräppäri Tekashi 6ix9ine heitettiin ulos baseball-stadionilta Miamista perjantai-iltana. Hän oli nauttinut liikaa alkoholia ja aiheutti häiriötä muun muassa metelöimällä. Miehen kerrotaan olleen todella päihtyneessä tilassa seurueineen. Paikalla oli myös lapsiperheitä.

Meksikosta alunperin kotoisin oleva Tekashi oli seuraamassa kotimaansa ottelua Puerto Ricoa vastaan World Baseball Classicissa. Räppäri öykkäröi ja metelöi, heilutti jättikokoista lippua katsomossa jaa esti monen fanin pelin seuraamisen. Hän kaatuili ja hoippui kännissä ympäriinsä, Page Six uutisoi.

Tekashi 6ix9ine poistettiin paikalta ottelun loppupuolella. Yleisö sai katsoa rauhassa pelin loppuun ja sen, kuinka Meksiko otti 5-4-voiton Puerto Ricosta. Tammikuussa uutisoitiin, kuinka hänet heitettiin ulos Miamin ravintolasta, koska hän oli ollut jälleen kerran liian humalassa.