Isac Elliot hoiti Woltin asuinalueelleen – otti yhteyttä suoraan omistajaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isac Elliot Lundén, eli taiteilijanimeltään pelkkä Isac Elliot, on yksi Suomen tunnetuimpia nuoria poptähtiä. Mies nousi julkisuuteen jo lapsena julkaistuaan vuonna 2013 hänen ensimmäisen singlensä New Way Home. Nykyään 22-vuotias artisti julkaisee musiikkia suomenkielellä.

Isac Elliot pääsi pari vuotta sitten muuttamaan ensimmäiseen omaan kotiinsa Kauniaisiin. Harmikseen poptähti oli saanut nopeasti huomata, että hänen uuteen kotiosoitteeseensa ei ole mahdollista tilata ravintolaruokaa Wolt-ruokalähettipalvelulla. Isac Elliot päätti kuitenkin hoitaa tilanteen ja otti yhteyttä Woltin johtoon.

– Mä hoidin Woltin sinne Graniin mis mä asun. Sitä ei ollu siellä niin sitten mä menin puhuun sille omistajalle, että nyt pitää tehdä asialle jotain koska en mä osaa kokkaa, Isac Elliot selittää Radio NRJ Finlandin julkaisemalla TikTok-videolla.

Isac Elliot oli kertonut Woltin omistajalle, että asia täytyy ratkaista, koska muuten nuori mies kuolee sanojensa mukaan. Myöhemmin hän kuitenkin tarkensi, että hän osaa laittaa pieniä lounaita itselleen kuten esimerkiksi kanasalaattia.

@nrjfinland Kuin paljo sulla kuluu kuukaudessa rahaa Wolttaamisee?😳🤔🫣 #nrjfi #nrjfinland #isacelliot ♬ Kaks – Isac Elliot