Juuso Mäkilähde lopettaa Selviytyjät-juontajana – tilalle tuttu mies

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selviytyjät Suomi -ohjelman juontajan on toiminut kuuden tuotantokauden ajan Juuso Mäkilähde. Nyt hän on kuitenkin astumassa syrjään, ja tilalle saapuu uusi juontaja. Asia paljastettiin Radio Suomipopin Aamulypsyssä.

Selviytyjät Suomen uusi juontaja on Riku Rantala. Mäkilähde lahjoitti radiolähetyksessä Rantalalle ikoniseksi Selviytyjät-lippalakinsa ja ripulilääkettä. Hän kertoi lopettavansa Selviytyjät Suomi -juontajan keskittyäkseen työhönsä radiotoimittajana.

Rantala nousi aikoinaan julkisuuteen kohuakin herättäneestä Madventures-ohjelmasta. Siinä hän ja Tunna Milanoff seikkailivat toisinaan myös hieman Selviytyjien kaltaisissa miljöissä. Viime vuosina Rantala on luotsannut myös Docventures-ohjelmaa ja juontanut Hengaillaan sekä Silent Library Suomi -ohjelmia.

Rantala juontaa Selviytyjät Suomea sen seuraavalta kaudelta alkaen. Uuden kauden kuvaukset alkavat Mäkiähteen mukaan lähiaikoina.