Laskettelukeskukseen käsittämätön määrä lunta – hanki peittää jopa hiihtohissin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosien leudot talvet ovat tietäneet huonoja uutisia hiihtokeskuksille. Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevaan laskettelupaikkaan saatiin kuitenkin kerralla enemmänkin lunta kuin oli tarpeen.

Kaliforniaa on koetellut viime viikkoina ilmakehän virtana tunnettu sääilmiö, joka on tuonut mukanaan voimakkaita sateita. Bear Valley Resort -laskettelukeskuksessa sateet tulivat alas lumena. Lunta satoi niin paljon, että hanki ulottui paikoitellen lähes hiihtohissien huipulle saakka.

Bear Valley Resortilla työskentelevä Eric Wilcox kertoi AccuWeather-sivustolle yhden hiihtohissin lumesta putsaamisen kestävän 4-6 tuntia neljän hengen ryhmältä. Alueelle ennustetaan uusia lumisateita myös maaliskuun lopulle. Sen vuoksi on mahdollista, että laskettelukeskuksessa rikotaan alueen kaikkien aikojen lumiennätys.