Meteorologi tuupertui suorassa lähetyksessä – syytä ei ole paljastettu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meteorologi Alissa Carlson tuupertui yllättäen kesken aamulähetyksen. Hänet kiidätettiin sairaalaan. Nainen sai päävamman tajunnanmenetyksessä lyötyään kallonsa. Pökertymisen syytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta nainen on kärsinyt sydänviasta.

Carlson työskentelee tällä hetkellä CBS:n Los Angeles KCAL Newsissa meteorologina. Hänen silmänsä pyörähtivät yhtäkkiä ympäri nainen putosi pöydän äärestä suoran lähetyksen aikana. Carlson on kertonut sairaalasta toipuvansa nyt pään iskusta, jonka hän sai pyörtymisen yhteydessä. Hän myös vakuuttaa, että kyse ei ole sydänongelmasta.

Meteorologi työskenteli ennen NBC:n tytäryhtiössä KGET:ssä Bakersfieldissä, Kaliforniassa. Hän oksensi yllättäen vuonna 2014 suorassa lähetyksessä. Neljä vuotta myöhemmin KGET:n haastattelussa hän kertoi lähetyshetkestä ja siitä, kuinka se johti diagnoosiin sydänsairaudesta. Lääkäri kertoi hänelle, että hänellä oli vuotava sydänläppä, joka piti lopulta vaihtaa.