Tutkimus: Miehet valehtelevat sukuelimensä koosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehet valehtelevat sukuelimensä koosta parantaakseen egoaan. Tieto käy ilmi tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan omaa miehistä kokoa suurennellaan dramaattisesti. Tutkimukseen osallistuneet miehet olivat tanskalaisia.

Tutkimuksen mukaan vapaasti sukuelimen koosta raportoivat miehet suurentelevat keskiarvoaan. Selvityksen yhteydessä kirjattiin 224 tanskalaisen miehen kotona itsenäisesti tekemät fyysiset mittaukset vartalostaan. Siitin oli osa mittauksia.

Tanskalaisten miesten keskimääräinen erektiopituus on 14,88 senttimetriä. Vastaajien mukaan heidän mittansa oli keskimäärin 18,02 senttimetriä. Asiantuntijat poistivat luettelosta jopa naurettavuuksiin meneviä vastauksia. Esimerkiksi joku valehteli peniksensä olevan 34 senttimetriä pitkä. Miehet olivat rehellisempiä kehonsa pituudestaan, painostaan ja kunnostaan.

– Osallistuneiden itsensä ilmoittama siittimen koko oli 21,1 prosenttia suurempi kuin Tanskan keskiarvo. Miehet ovat keskimäärin liioitelleet erektiopenisensä kokoa esittääkseen lukuja itseään palvelevalla tavalla, tutkimuksen laatinut Jacob Dalgaard Christensen Ruotsin maatalousyliopistosta sanoi.