Baltic Princess palaa liikenteeseen – oli päiväkausia jumissa Turussa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tallink Siljan Turku-Kapellskär -reitillä liikennöivä risteilyalus oli monta päivää jumissa Turun satamassa. Syynä oli tekninen vika. Varustamon mukaan vika on kuitenkin saatu sittemmin korjattua.

Baltic Princess palaa liikenteeseen keskiviikkona 22. maaliskuuta 18:30. Laiva on käynyt läpi tarvittavat meritestit, joilla varmistettiin, että liikennöintiä voidaan jatkaa normaalisti.

Baltic Princessin automaatiojärjestelmässä ilmeni vika laivan palattua telakalta sunnuntaina. Sen vuoksi laivan lähdöt maanantaista keskiviikkoon jouduttiin perumaan. Peruutukset koskivat yli tuhatta matkustajaa.

Tallink Silja on ollut tekstiviesteillä ja sähköpostitse yhteydessä matkustajiin, joiden matkat peruuntuivat. Heille on tarjottu mahdollisuutta saada rahansa takaisin tai siirtää matkavaraus uuteen ajankohtaan kuluitta. Varustamo on pahoitellut peruuntumisista aiheutunutta haittaa ja harmia.