Tekashi 6ix9ine pahoinpideltiin saunassa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuräppäri Tekashi 6ix9ine on kiidätetty sairaalaan rajun välikohtauksen seurauksena. Artisti joutui pahoinpidellyksi kuntosalilla Yhdysvaltojen Floridassa. Tilanne tapahtui tiistaina 21. maaliskuuta.

Tekashi 6ix9ine oli saunassa LA Fitness -kuntosalin saunatiloissa, kun hänen kimppuunsa hyökättiin useamman miehen voimin. Räppärin asianajaja Lance Lazzaro kertoo TMZ-sivustolle hyökkäyksen tapahtuneen varoittamatta. Lazzaron mukaan 6ix9ine yritti taistella vastaan, mutta joutui pahasti alakynteen.

Tappelun ääniä kuullut kuntosalin henkilökunta hälytti paikalle poliisit ja ensihoitajat. 6ix9ine toimitettiin sairaalaan ambulanssin kyydissä. Räppäri sai vammoja kasvoihinsa, leukaansa, selkäänsä ja kylkiinsä.

6ix9ine oli muutama vuosi sitten otsikoissa vältyttyään pitkältä vankilatuomiolta entisiä rikostovereitaan ilmiantamalla. Toistaiseksi ei ole tiedossa, liittyykö tuore pahoinpitely asiaan.