Candice Swanepoel poseerasi viidakon keskellä – upea näky biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla ja lehtien palstoilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma rantavaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse.

Candice Swanepoel viihtyy usein Instagram-kuvissaan hyvin näyttävissä biksuissa ja sporttisissa treenivaatteissa. Tällä kerralla kahden lapsen äiti julkaisi kuvia, joissa hän esittelee uuden Tropic of C -mallistonsa uutuuksia, joiden myötä hän toivottaa seuraajansa tervetulleiksi viidakon keskelle.

Julkaisemissaan kuvissa 34-vuotias supermalli poseeraa lohenpunaisissa biksuissa, joissa on näyttävä sinertävä kuvio. Upea kuvasarja keräsi nopeasti lähes 70.000 tykkäystä ja noin 400 kommenttia, joista suurimmassa osassa ylistettiin naisen kauneutta.