Kardashian teki shokeeraavan paljastuksen – onko ura ohi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen siskoista vanhin, Kourtney Kardashian, lanseerasi taannoin oman Lemme-nimisen yrityksen, joka on keskittynyt naisille suunnattuihin lisäravinteisiin. Nyt Lemmen julkaisemalla TikTok-videolla Kourtney Kardashian vastasi fanien lähettämiin viesteihin.

Kourtney Kardashian hämmensi fanejaan vastaamalla erääseen ilkeään viestiin melko yllättävällä tavalla. ”Voisivatko Kardashianit vain jo jäädä eläkkeelle?”, eräs kommentoija oli kysynyt. ”Se olisi mukavaa”, 43-vuotias Kourtney Kardashian totesi viileän rauhallisesti.

Aiemmin Kourtney Kardashian hämmensi sometähtiä lähettämällä heille testiin Lemmen tuotteita pr-lahjana, jonka mukana tuli itse naisen signeeraama kortti. Kortissa luki kuitenkin Kourtney Kardashianin sijaan Kourtney Barker, mikä saikin monet ajattelemaan, että nainen haluaa vähitellen irtaantua perheensä nimestä.

@lemme

tough love 🤌

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design