L-koodiin pohjautuva sarja loppuu – neljäs tuotantokausi jää tekemättä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalais-kanadalainen L-koodi oli ilmestymisaikoinaan käänteentekevä televisiosarja. Se oli yksi ensimmäisistä televisiosarjoista, joka keskittyi kuvaamaan pääasiassa lesbo- ja bi-naisten elämää. L-koodi lopetettiin vuonna 2009, jolloin näytettiin sarjan viimeinen tuotantokausi.

L-koodin fanit riemastuivat, kun HBO Max toi takaisin L-koodin uuden The L Word: Generation Q -sarjan muodossa. Uudessa sarjassa nähtiin uusien kasvojen lisäksi liuta tuttujakin tähtiä, kuten Shanea esittävä Katherine Moenning, Bette Porteria esittävä Jennifer Beals sekä Alice Pieszeckiä esittävä Leisha Hailey.

Nyt The Sun on uutisoinut, että The L Word: Generation Q -sarjaa ei enää jatketa. Sarjaa on kuvattu yhteensä kolme tuotantokautta, mutta neljättä kautta ohjelmasta ei enää tullakaan näkemään. Alkuperäisen L-koodin kehittäjä Ilene Chaiken on kuitenkin vihjaillut, että tekeillä olisi jälleen uusi versio suositusta sarjasta. Tällä kertaa ohjelman nimi tulisi olemaan The L Word: New York.