Huippumalli jekutti fanejaan päiväkausia: ”Anteeksi, olin tylsistynyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Haley Kalil kuvaa videoita hänen omalle YouTube-kanavalleen ja TikTokiin, jossa naisella on jo yli 3,5 miljoonaa seuraajaa.

Fanit seuraavat mielellään naisen elämää sosiaalisen median kautta. Viime päivien aikana Haley Kalil on saanut monet hämmennyksiin videolla, jossa nähdään miten hän ajelee vahingossa toisen kulmakarvansa pois kokonaan. Moni luuli videota pilaksi, mutta tähti vakuutti usealla videolla, että hänellä ei todella enää ole toista kulmakarvaa lainkaan.

Muutamaa päivää myöhemmin Haley Kalil päätti viimein kertoa seuraajilleen totuuden paljastamalla, että hän ei todellisuudessa ajellutkaan kulmakarvojaan vaan kaikki oli pelkkää pilaa. ”Anteeksi, olin tylsistynyt”, tähti kirjoittaa erään videon kuvauksessa. Moni on pitänyt jekkua hauskana, mutta yllättävän moni on myös loukkaantunut naiselle siitä, että hän pilaili seuraajiensa kustannuksella niin pitkään.

@haleyybaylee Oopsies #theEnd ♬ original sound – haleyybaylee

@haleyybaylee

I’m sorry. I was bored.

♬ original sound – Spruce Banner