Angelina Jolie löysi uuden rakkaan? Treffeillä miljardöörin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Angelina Jolien treffielämä on kiinnostanut ihmisiä erityisen paljon sen jälkeen kun nainen erosi aviomiehestään Brad Pittistä vuonna 2019. Jolie oli ennen Pittiä naimisissa Billy Bob Thorntonin kanssa kolme vuotta. Tähden ensimmäinen avioliitto oli Jonny Lee Millerin kanssa vuosina 1996-1999.

Jolien treffielämästä on paljon spekulaatiota, koska hän on usein korostanut yksityisyyden merkitystä suhteissaan. Nyt 47-vuotias tähti on nähty David Mayer de Rothschildin kanssa viettämässä aikaa. Angelina Jolie ja brittiläinen miljardööri nauttivat People-sivuston mukaan yhdessä lounasta julkkisten suosimassa Nobu-ravintolassa.

Angelina Jolie ei näyttäydy julkisesti juurikaan miesten kanssa ravintoloissa, minkä vuoksi parivaljakon yhteinen lounashetki päätyikin heti maailmanlaajuisesti uutisotsikoihin. Angelina Jolie ja David Mayer de Rothschildin olivat viihtyneet Nobussa kolmen tunnin ajan, joten kyse ei ollut mistään pikaisesta lounashetkestä.