Hugh Grant haukkui Drew Barrymoren laulutaitoja – nainen iski videolla takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Hugh Grant otti kollegojensa Chris Pinen ja Michelle Rodriguezin kanssa osaa WIRED-kanavan haastatteluun. Haastattelussa tähdet laitettiin vastaamaan melko satunnaisiin kysymyksiin, jotka oli valittu sen perusteella mitä tietoa ihmiset ovat näyttelijöistä hakeneet Googlen hakukoneen avulla.

Hugh Grant kertoi ohimennen, että Drew Barrymore on todella huono laulamaan. ”Hänen laulunsa on todella kamalaa. Olen kuullut koirien haukkuvan paremmin kuin hän laulaa”, Hugh Grant kuvaili Drew Barrymoren laulutaitoja.

Hauska haastattelu oli kantautunut myös Drew Barrymoren korviin, minkä vuoksi hän päätti antaa miehelle vastauksen videon muodossa. Barrymore julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän lauloi. Video oli tietenkin omistettu Hugh Grantille.