John Wickin spinoff-sarja saapuu tänä vuonna – julkaisu tarkentui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keanu Reevesin John Wick -elokuvasarjan neljäs osa sai ensi-iltansa maaliskuussa. Vaikka neljännen osan on vihjattu olevan elokuvasarjan viimeinen, tullaan John Wickin maailmaan palaamaan jatkossakin niin televisiossa kuin valkokankaallakin.

Pitkään tuotannossa ollut John Wickin spinoff-minisarja The Continental ilmestyy tänä vuonna. Tuottaja Erica Lee paljasti Collider-sivustolle sarjan ilmestyvän syyskuussa. Se koostuu kolmesta 90 minuutin pituisesta jaksosta.

The Continental sijoittuu elokuvistakin tuttuun samannimiseen hotelliin. Sarjassa nähdään, kuinka John Wick -elokuvissa Ian McShanen näyttelemästä Winston Scottista tuli salamurhaajien suojapaikkana toimivan hotellin johtaja. Hahmon nuorta versiota näyttelee sarjassa Winston Scott.

Woodellin ohella sarjan rooleissa nähdään muun muassa Mel Gibson, Jessica Allain ja Mishel Prada. The Continental esitetään Yhdysvalloissa Peacock-palvelussa ja muissa maissa Prime Video -suoratoistopalvelussa.