Ariel Winter seikkailee Euroopassa – julkaisi upeita videoita matkalta

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter tuli monille jo lapsitähtenä tutuksi Alex Dunphyn roolista komediasarjassa Moderni perhe. Sarjan päätyttyä tähti on pitänyt hieman taukoa näyttelemisestä ja keskittynyt sekä parisuhteeseensa että matkusteluun ja lomailuun.

Taannoin 25-vuotissyntymäpäiviään juhlinut Ariel Winter on lähtenyt seikkailemaan Eurooppaan hänen poikaystävänsä Luke Benwardin kanssa. Winter ja Benward ovat käyneet jo muun muassa Sveitsissä, Ranskassa ja Alankomaissa.

Ariel Winter on päivittänyt hänen TikTok-kanavalleen kuulumisia matkan varrelta videoiden muodossa. Videoilla nähdään miten pariskunta on nauttinut kauniista maisemista, kulttuurista ja upeista nähtävyyksistä eri matkakohteissaan.

@arielwinter Europe Trip Part 1: Amsterdam 🇳🇱🫶🥹❤️ #travel #europe #couple #amsterdam #traveling #lukebenward ♬ Sky Aesthetic – Tollan Kim

@arielwinter Europe Trip Part 2: Paris 🇫🇷✨ #travel #paris #couples #europe #lukebenward #fyp ♬ Aesthetic – Gaspar

@arielwinter Europe Trip Part 3: Zermatt🇨🇭🫶😍🥹 #travel #fyp #couple #lukebenward ♬ Storytelling – Adriel