Emily Ratajkowski julkaisi suloisen videon kaksivuotiaastaan: ”Paljon iloa ja kipua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester.

Nyt Emily Ratajkowski julkaisi TikTok-kanavalleen suloisen videon Sylvesterin kaksivuotissyntymäpäivän kunniaksi. Videolla nähdään miten nainen odottaa Sylvesteriä ja miten pojasta on kahdessa vuodessa kasvanut iloinen ja leikkisä pikkutaapero.

– Kaunis vauvani täyttää kaksi tällä viikolla ja tämä aika on mennyt yhtä nopeasti kuin tämä videokin menee, Ratajkowski kirjoittaa kuvatekstissään.

Nainen toteaa, että kuluneet kaksi vuotta ovat olleet täynnä iloa, kipua ja monia opetuksia. ”Teen kaikkeni pitääkseni sinut turvassa ja varmistaakseni, että elämästäsi tulee kaunis. Rakastan sinua enemmän kuin voit ikinä arvatakaan”, Ratajkowski lisää.

@emrata

My beautiful baby turns 2 this week and the time has gone by as quickly as this video does. What a two years it’s been, Sly. So much joy, so much pain. So many lessons. I’ll do anything to keep you safe and make sure your life is a wonderful one. I love you more than you ever could know.

♬ Freefall – Relive