Jay-Z kieltäytyi yhteistyöstä Ed Sheeranin kanssa – Shape of Yousta tuli jättimenestys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoimassa käynyt brittiläinen Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin nimiin popmusiikin maailmassa. Laulaja-lauluntekijä rikkoi taannoin uuden virstanpylvään musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä olemalla suoratoistopalvelun ensimmäinen artisti, joka on kerännyt itselleen Spotifyssä yli 100 miljoonaa seuraajaa.

Shape of You -niminen kappale lukeutuu Ed Sheeranin tunnetuimpiin hitteihin. Nyt Ed Sheeran on Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut, että kappale tarvitsi hänen mielestään räppiosion. 32-vuotias Ed Sheeran yritti saada 53-vuotiasta Jay-Z:tä mukaan vierailemaan kappaleella, mutta mies oli kohteliaasti kieltäytynyt yhteistyöstä.

Jay-Z oli kuunnellut kappaleen ja ollut sitä mieltä, että laulu ei hänen mielestään kaipaa räppiä, minkä vuoksi hän oli päättänyt olla lähtemättä siihen mukaan. Ed Sheeran myöhemmin myönsi, että Jay-Z saattoi olla oikeassa, ja päätti luottaa hänen mielipiteeseensä. Tällä hetkellä kappaleella on Spotifyssa yli 3,4 miljardia kuuntelua.