Kate Mossin pikkusisko yläosattomissa: ”Yritin peittää rintani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Mossin pikkusisko Lottie Moss paljasti taannoin kärsineensä vakavasta alkoholismista, mikä on sittemmin kostautunut monin tavoin. Viime aikoina Lottie on voinut ilmeisesti jo paremmin, mutta rohkeita kuvia hän julkaisee edelleen sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Lottie keikistelee sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa ylävartalo paljaana ja peittäen rinnat käsillään. Samalla hän toteaa päivityksen kuvatekstissä, että hän yritti peittää rintansa.

Lottie Moss joutui loppuvuodesta 2022 kohtaamaan haasteita malliurallaan sekä ongelmallisen asenteensa että myös kasvoihinsa kännipäissään ottaman tatuoinnin vuoksi. Hän otti nimittäin äskettäin juovuspäissään tatuoinnin poskeensa.