Heidi Klum ja Sofia Vergara kulissien takana – jodlausta ja korkkareilla juoksua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijä Sofia Vergara toimii nykyään America’s Got Talent -televisiosarjassa tuomarina yhdessä huippumalli Heidi Klumin, Simon Cowellin, Howie Mandelin. Sarjan juontajana toimii Terry Crews.

Sarjan uutta tuotantokautta on alettu juuri kuvaamaan. Nyt Sofia Vergara julkaisi hänen Instagram-kanavalleen videoiden ja kuvien muodossa tunnelmia uusissa jaksoissa nähtävien ensimmäisten koe-esiintymisten kuvauksista. Naiset olivat pukeutuneet kirkkaisiin neonväreihin.

Videoilla nähdään miten Sofia Vergara ja Heidi Klum kävelevät yhdessä kohti sulkeutuvia hissin ovia. Kummallakin on yllään upeat vartalonmyötäiset mekot. 50-vuotias Sofia Vergara kiiruhtaa korkeissa koroissaan 49-vuotiaan Heidi Klumin luo. Klum jodlaa vakuuttavasti samalla kun hän odottelee limen värisessä mekossaan.