Koirille valmistettiin tennispalloilla täytetty pinata – riemulla ei ollut rajoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Piñata on makeisilla ja muilla lahjoilla täytetty esine, jota yritetään rikkoa tyypillisesti silmät sidottuna erilaisissa juhlissa. Piñatat ja niiden rikkominen on yleinen perinne erityisesti meksikolaisessa kulttuurissa. Tapa on levinnyt myös moniin muihin maihin.

Ihastusta herättäneellä viraalivideolla Hannah Helselin Moose-niminen labradorinnoutaja juhlii syntymäpäiviään. Päivänsankarille ja koiravieraille on valmistettu ikioma Piñata. Instagramä-videolla nähdään, kuinka kukin koirista yrittää vuoron perään saada kiinni siitä roikkuvaa palloa.

Kun yksi koirista lopulta onnistuu vetämään pallosta, aukeaa Piñatan pohjaluukkuu paljastaen yllätyksen. Sisältä putoaa alas valtava määrä tennispalloja. Koirien riemulla ei arvatenkaan ole rajoja jokaisen päästessä leikkimään omalla pallollaan.