Nälkäpeli-tähti julkaisi kaksi alastonkuvaa – omansa ja vaimonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen näyttelijä Alexander Ludwig on tullut monille tutuksi Viikingit-televisiosarjasta. Mies on näytellyt myös elokuvissa, ja hänen tunnetuimpia roolejaan ovatkin roolit Nälkäpeli ja Pimeä nousee -elokuvissa. Nyt mies odottaa puolisonsa Lauren Ludwigin kanssa lasta.

Alexander ja Lauren Ludwig odottavat tällä hetkellä heidän esikoistaan. Nyt mies julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan kuvaparin, jossa nähdään hänen vaimostaan otettu polaroid-kuva. Nainen on 32. viikolla raskaana kuvassa, jossa hän poseeraa alastomana ja esittelee pyöristynyttä vatsaansa.

Myös Alexanderista on otettu samanlainen polaroid-kuva, jossa hänkin esittelee alastonta vartaloaan samanlaisessa poseerausasennossa kuin vaimokin. Mies kertoo kuvatekstissään, että matka on ollut pitkä ja tunteiden vuoristoradan kanssa on toisinaan ollut vaikeaa elää. Hän myös tarkentaa, että haaroissa näkyvä asia on hänen kätensä eikä esimerkiksi sukupuolielin niin kuin moni voisi kuvitella.