Popedan jäähyväiskonsertin lämmittelijät selvillä – ”merkittäviä kotimaisen musiikin tekijöitä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomirock-yhtye Popeda päättää pitkän ja menestyksekkään uransa syyskuussa. Ura kulminoituu Tampereella Ratinan stadionilla järjestettävään Ratinasta poikki -konserttiin lauantaina 2. syyskuuta. Ennen Popedaa lavalla nähdään kello 18 alkaen kaksi muuta suomalaisyhtyettä.

Illan avaa humoristisista ja lämminhenkisistä kappaleistaan tunnettu pitkän linjan kevyne musiikin yhtye Martti Servo ja Napander. Stadionyleisöä laulatetaan muun muassa Maailman sinisin taivas, Mikä on kun ei taidot riitä ja Viikonloppu -kappaleiden voimin.

Toisena lämmittelijänä toimii Vesterinen Yhtyeineen. Mitä tapahtui Hokkasen Timolle -hitillään läpilyönyt yhtye voitti taannoin Vuoden Iskelmä -palkinnon. Yhtyeen muita tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Kohti sydänpeltoja ja Kukaan ei koskaan.

– On hienoa, että saimme merkittäviä kotimaisen musiikin tekijöitä lämmittelemään Popedaa yhtyeen uran ikimuistoisimmalle keikalle. Näillä bändeillä on lukuisia hittejä, joilla yleisökin voi avata ääntään ennen rock-mammutin astumista areenalle, promoottori Timo Isomäki hehkuttaa tiedotteessa.