Tori Spelling nukkui viikkoja piilolinssit päässään – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tori Spelling on nykyisin 49-vuotias näyttelijä, mutta myös suurperheen äiti. Hänellä on miehensä Dean McDermottin kanssa viisi lasta, joista kaksi on poikia ja kolme tyttöjä. Nyt Tori Spelling on aiheutti ihmetystä osallistuessaan iltatapahtumaan tyylissä, jonka asusteena oli vaaleanpunaisilla timanteilla koristeltu pinkki silmälappu.

Silmälappu alkoi arvatenkin heti herättämään kysymyksiä, joihin Tori Spelling vastasi sosiaalisessa mediassa. Spellingillä on sarveiskalvossa haavauma, jonka vuoksi hän joutuu suojaamaan silmäänsä silmälapulla. Näyttävän koristeellisen silmälapun hänelle oli tapahtumaa varten loihtinut Laura Rugetti.

Tori Spelling on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että sarveiskalvon vahingoittuminen oli hänen omaa välinpitämättömyyttään syntynyt. Nainen kertoi nukkuneensa viikkojen ajan piilolinssit päässään. Piilolinssit tulisi aina yön ajaksi riisua pois, mutta Spelling ei ollut kiireisten iltojen jälkeen enää jaksanut eikä muistanut ottaa niitä silmistään. Lopulta sarveiskalvoon oli tullut haavauma, joka vaati antibioottihoitoa.