Dua Lipa työmatkalla Marokossa – hajuvesimainoksen lokaatio ei tästä parane

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa erosi mallipoikaystävästään Anwar Hadidista viime kesänä. 27-vuotias laulaja-lauluntekijä nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään ja keskittyy uuden musiikin tekemiseen.

Dua Lipa on toiminut jo useamman vuoden ajan YSL-brändin mainoskasvona. Nyt tähti on vahvistanut, että hän tulee jatkamaan YSL Libre -tuoksun mainoskasvona tänäkin vuonna. Artisti oli juuri kuvaamassa hajuvedelle uusia mainoskuvia ja -videoita, joiden kuvauspaikaksi oli valikoitunut taianomainen Marokko.

Dua Lipa julkaisi hänen Instagram-kanavallaan sekä kuvia että videoita kuvausmatkalta. Nainen näyttää sädehtivän upealta julkaisemissaan kuvissa, joissa nähdään myös marokkolaista sisustustyyliä, rakennuksia ja maisemia. Yhdellä videolla nähdään miten nainen kuljetetaan autolla upean näköiselle aavikolle muun kuvausryhmän kanssa.