Paris Hilton jakoi uusia kuvia vauvastaan: ”Minun koko sydämeni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti vuoden alussa, että hän sai miehensä Carter Reumin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Lapsi saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla.

Paris Hilton paljasti taannoin pojan saaneen nimekseen Phoenix Barron Hilton Reum. Nyt nainen on julkaissut suloisia kuvia pikkuisesta, joka täytti juuri 11 viikkoa. Kuvissa Paris Hilton pitelee vauvaa rintaansa vasten musta mekko yllään. Kuvakollaasissa tuore äiti halailee ja ihailee pikkuista, jolle on puettu valkoiset vaatteet ja pieni myssy.

Paris Hilton kertoi aiemmin syistä, jotka johtivat siihen, että pariskunta alkoi etsimään heille sijaissynnyttäjää yhteisen lapsen kantajaksi. Suurin syy sijaissynnyttäjän käyttämiseen oli se, että Paris Hilton on aina pelännyt synnyttämistä eikä sen vuoksi halua itse tulla raskaaksi.