Christina Aguilera paljasti: ”Orgasmeja neljästä eri kohdasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Christina Aguilera on paljastanut, että hän päättää omalla esimerkillään vähentää intiimin kanssakäymisen ympärillä olevaa salailua. Laulajatar haluaa antaa naisille mahdollisuuden panostaa ja puhua omasta hyvinvoinnistaan.

Christina Aguilera haluaa vahvistaa naisia ja hän on yksi hyvinvointibrändi Playgroundin perustajista. Hänen mukaansa naiset ostavat mielellään esimerkiksi kasvojen ihon hyvinvointituotteita, mutta intiimiä terveyttä edistäviä tuotteita vieroksutaan ja hävetään. Kyse on kuitenkin luonnollisesta asiasta. Poptähti paljastaa saavansa orgasmeja neljältä eri alueelta.

– Olen oppinut tuntemaan sukuelimeni hyvin viimeisten 42 vuoden aikana. On neljä eri kohtaa, joita stimuloimalla voin saada orgasmin, hän aloittaa.

– Aihe on minulle hyvin luonnollinen. Haluan innostaa muita naisia tuntemaan olonsa mukavaksi puhuessaan kokemuksistaan liittyen kehoonsa ja seksuaalisuuteensa. Olen kiinnostunut, mitä se heille merkitsee, koska jokainen nainen on erilainen, Aguilera pohdiskelee People-lehdelle.