Eveliina Uosukainen poseerasi merimaisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -ohjelmasta taannoin tutuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta takaisin Suomeen. Molemmat ovat sittemmin pysyneet julkisuudessa, ja Bile-Dani menestyy nykyisin myös artistina.

Nyt Eveliina on poseerannut näyttävissä sosiaalisen median kuvissa upeissa merimaisemissa. Kuvissa hänellä on yllään turkoosi bilemekko, jonka kaula-aukko vangitsee katseet. Eveliina on kertonut seuraajilleen sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen avoimesti vartalostaan ja suhteestaan siihen. Samaa aihetta käsiteltiin myös julkkisparin realitysarjassa.

– Ootko muuten katsonut parin viikon takaisen Lehtokaisten jakson @aitoplay palvelusta liittyen näihin kuvauksiin, jossa jaan myös ekaa kertaa mun rintojen pienennysleikkaus tarinaa ennen jälkeen kuvien kera. Pelottavinta mitä oon tähän asti julkisen urani aikana tehnyt, Eveliina kirjoittaa päivityksessään.