Pete Davidsonin stalkkeri liian sekaisin oikeudenkäyntiin: ”Telepaattisessa yhteydessä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saturday Night Livestä, The Suicide Squad -elokuvasta ja lukuisista kohusuhteista tunnetun koomikko Pete Davidsonin New Yorkissa sijaitsevaan kotiin murtautui vuonna 2021 hänelle tuntematon nainen. Nainen on todettu mielentilatutkimuksessa oikeudenkäyntikelvottomaksi.

Nainen ilmestynyt maaliskuusa 2021 Davidsonin kodin ovelle. Koomikon äiti oli vastannut koputukseen ja pyytänyt ovella koputtanutta fania poistumaan. Hän onnistui kuitenkin myöhemmin livahtamaan sisälle takaoven kautta.

Nainen kertoi paikalle hälytetyille poliiseille olevansa romanttisessa yhteydessä Davidsonin kanssa telepaattisesti. Fani oli myös lähetellyt koomikolle ei-toivottuja lahjoja ja julkaissut jopa tekaistun pressitiedotteeen, jossa hän kertoi heidän menneen naimisiin. Page Six -sivuston mukaan Davidsonin asianajaja vahvisti avioliittouutisen olleen valetta.

Lähestymiskieltoon määrättyä naista syytettiin murrosta, vainoamisesta ja kotirauhan rikkomisesta. Hänet on määrätty psykiatriseen hoitoon ja säännöllisiin mielentilatutkimuksiin. Tapauksen käsittely jatkuu, mikäli hänet todetaan myöhemmin oikeudenkäyntikelpoiseksi.