Sisarvaimot-sarjan Janelle Brown laihtui 45 kiloa: ”Olen yrittänyt saada paremman kunnon vuosien ajan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tunnetuksi tullut Janelle Brown on kertonut vuosien ajan haluavansa olla paremmassa kunnossa niin fyysisesti kuin henkisesti. Nainen erosi kahden muun sisarvaimon, Christine ja Meri Brownin, tapaan Kody Brownista. Sen jälkeen Janelle on keskittynyt enemmän kuin koskaan saavuttamaan parhaan mahdollisen version itsestään.

Hän on laihtunut tähän mennessä 45 kiloa. Nyt nainen kertoo miljoonalle seuraajalleen harrastavansa muun muassa pilatesta. Hän päätti julkaista itsestään esimerkkinä aidon valokuvan, jota ei ole muokattu. Tämä on tervetullut tyyli.

– Olen työskennellyt vuosia fyysisen voimani ja kestävyyden parissa, ja vasta nyt olen tietoisesti työstänyt kehon ydintä ja joustavuutta, Brown kirjoitti.

Brown totesi Instagramissa, että hän pyrkii olemaan mahdollisimman avoin terveysmatkansa haastavista puolista. Hän tietää, että sosiaalinen media voi olla brutaali ja siellä voi olla vaikeaa pyrkiä rehellisyyteen. Hän on keskittynyt oman itsensä kehittämiseen, eikä etsi uutta parisuhdetta.