Vanderpump Rules -tähdet kohtasivat – uskottomuudella karu seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan.

Nyt uutisotsikoissa ovat olleet etenkin Tom Sandoval ja Ariana Madix, joiden suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Sarjan fanit ovat odottaneet kuumeisesti Vanderpump Rules -ohjelman uusia jaksoja, joissa Ariana Madixia on kuvattu kun hän saa tietoonsa Tom Sandovalin ja Raquel Levissin salasuhteen. Tällä hetkellä näytettävissä jaksoissa pariskunta on vielä onnellisesti yhdessä ja Raquel Leviss viettää hauskaa sinkkuelämää.

Sarjan tähdet kokoontuivat ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kaikki saman katon alle, kun sarjan tuotantokauden yhteen niputtava reunion-jakso kuvattiin. People-sivuston saamien tietojen mukaan Raquel ja Tom eivät ole vielä päättäneet suhdettaan. He pyysivät vuolaasti anteeksi sekä ystäviltään että Ariana Madixilta, joka ei ollut vielä valmis kuulemaan anteeksipyyntöjä.