Paparazzi iski: Harry Styles ja Emily Ratajkowski kuvattiin suutelemassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmassa vaikuttaa puhjenneen uusi supertähtien välinen romanssi. Poptähti Harry Styles ja supermalli Emily Ratajkowski ovat romanssihuhujen keskiössä. Heidät nähtiin suutelemassa julkisella paikalla.

Ratajkowski ja Styles kuvattiin suutelemassa Tokiossa viikonloppua. Viraalina levinneellä videolla kaksikko on avoimesti läheisissä tekemisissä toistensa kanssa hopean värisen auton edessä. Styles on parhaillaan Japanissa Love on Tour -kiertueellaan.

Poptähti ja malli ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan. Vuonna 2014 Styles kuvaili haastattelussa Ratajkowskia julkkis-ihastuksekseen.

Harry Styles erosi marraskuussa näyttelijä-ohjaaja Olivia Widestä, jonka kanssa hän seurusteli noin kahden vuoden ajan. Ratajkowski puolestaan erosi viime syyskuussa silloisesta Sebastian Bear-McClardista. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018, ja heillä on yksi yhteinen lapsi.