Ed Sheeran tunnustaa: ”Lopetin huumeet kaverin kuoleman jälkeen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulumestari Ed Sheeran lopetti huumeiden käytön parhaan ystävän Jamal Edwardsin kokaiiniin ja viinaan liittyvän kuoleman jälkeen. Ed Sheeran päätti olla koskematta huumeisiin enää ikinä. Hänen mielestään se olisi epäkunnioittavaa edesmennyttä ystäväänsä kohtaanb.

Sheeranin paras ystävä, Jamal Edwards, menehtyi helmikuussa 2022 ollessaan 31-vuotias. Kuolinsyyksi on kerrottu sydänpysähdys kokaiinin ja alkoholin yhteisvaikutuksesta. Hän aloitti huumeiden käytön kavereiden myötävaikutuksesta. Koska kaikki muutkin käyttivät, niin hän ajatteli homman olevan vähemmän paha asia. Hän oli väärässä.

– En koskaan, koskaan, koskaan enää ikinä koskisi mihinkään, koska niin Jamal kuoli. Ja se on todella epäkunnioittavaa hänen muistoaan kohtaan edes mennä huumeiden lähelle, Sheeran tokaisee Rolling Stones -lehdelle.

– Ja aluksi se on tavallaan näpertelyä. Sitten se vain muuttuu tottumukseksi, että otat huumeita kerran viikossa ja sitten kerran päivässä. Sitten kahdesti päivässä, ja sitten siitä tulee vaan huono fiilis. Koskin huumeisiin vasta 24-vuotiaana, ja sitä ennen join pelkästään alkoholia, Sheeran tunnustaa ja kertoo vähentäneensä ryyppäämistä rajusti lastensa vuoksi.

– Olen tulossa kolmekymppiseksi, on aika kasvaa aikuiseksi.