Vanderpump Rules -tähti kohuerosta: ”Uhkasi tehdä itsemurhan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lisa Vanderpumpin ravintolarealitysta tutuksi tullut Ariana Madix on saanut kaikkien fanien sympatiat osakseen. Naisen pitkäaikainen poikaystävä Tom Sandoval kärähti salasuhteesta pariskunnan yhteisen ystävän, Raquel Levissin kanssa. Nyt Sandoval paljastaa, että hän on yrittänyt erota Madixista jo aiemmin, mutta nainen uhkasi tehdä itsemurhan.

Tom myönsi aloittaneen salasuhteensa Raquelin kanssa ollessaan vielä Arianan kanssa, mutta hän väittää myös yrittäneensä erota kaksi viikkoa ennen kuin tämä sai tietää suhteesta. Ariana Madix oli vastannut, että mikäli pari eroaa, loppuisi myös hänen elämänsä siihen pisteeseen.

– Itse asiassa erosin hänestä ystävänpäivänä, Sandoval väitti Howie Mandelin podcastissa.

– En tiennyt mitä tehdä. Hän oli täysin eroa vastaan eikä hyväksynyt sitä.

Sandoval kertoo, että seuraavien viikkojen aikana Ariana alkoi käydä kaikissa hänen bändinsä esiintymissä. Nainen oli hänen rinnallaan joka sekunti myös silloin, kun he osallistuivat yhdessä ruoka- ja viinifestivaaleille Miamissa.

– Meillä ei ollut läheisyyttä ellei paikalla ollut lehdistöä. Esimerkiksi kaikkien fanien edessä hän tarttui minuun ja tiesi, että en aio työntää häntä pois kaikkien ihmisten edessä. Sitten hän suuteli minua, hän kertoi Mandelille.

Madix ja Sandoval aloittivat seurustelun vuonna 2013. Madix sai hiljattain tietää, että hänen pitkäaikainen poikaystävänsä oli ollut suhteessa Levissin kanssa noin puolen vuoden ajan.