Essi Unkuri putosi Farmista: ”Sisimmässäni piilee pieni maalaistyttö”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri on osallistunut haastaviin televisio-ohjelmiin ennenkin, mutta viimeisin kokemus Farmi Suomi -ohjelmasta on ollut naisen mukaan ikimuistoisin. Hän joutui viimeisimmässä jaksossa kotimatkalle hävittyään kaksintaistelun tubettaja Joona Puhakalle.

– Olipahan taas reissu. Lähtiessäni Farmille, en oikein tiennyt mitä odottaa, tai no ajattelin, että luvassa on ihan jäätävä työleiri ja miljoona puusavottaa. Tiesin, että sisimmässäni piilee pieni maalaistyttö, jonka haluan löytää. En kuitenkaan osannut odottaa näin valaisevaa ja opettavaista kokemusta, Unkuri summaa Instagramissa.

– Arvostus omia isovanhempia, kaikkia arkea helpottavia innovaatioita, hidasta elämäntyyliä ja läsnä olemista kohtaan kasvoi suunnattomasti. Farmi pääsi heittämällä elämäni parhaiden kokemuksien listan kärkipäähän.