Kohukaunotar Anna Nicole Smithistä oma dokumentti – traileri julkaistiin jo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Anna Nicole Smith kuoli helmikuussa 2007 floridalaisessa hotellissa lääkkeiden yliannostukseen. Nyt Playboyn sivuilla poseeranneen povipommin elämäkerta on ikuistettu dokumenttiin, joka julkaistaan Netflixin suoratoistopalvelussa. Trailerilla on esimakua tulevasta.

Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.

Smithillä oli kaksi lasta Daniel Wayne Smith ja Dannielynn Birkhead. Daniel kuoli lääkkeiden yliannostukseen kolme päivää sen jälkeen, kun Anna Nicole Smith oli synnyttänyt Dannielynnin. Anna Nicole Smith kuoli itse viisi kuukautta myöhemmin.

Oikeus totesi myöhemmin, että povipommille oli määrätty liian paljon lääkkeitä. Suurin osa lääkkeistä oli erilaisia kipulääkkeitä, opiaatteja ja unilääkkeitä. Mukana oli myös erittäin voimakkaita lääkkeitä ja antibiootteja. Kodin lisäksi lääkkeitä löytyi myös hotellihuoneesta, jossa Smith kuoli yhdeksän lääkeaineen aiheuttamaan yliannostukseen. Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä.