Jessica Alba antoi kultaisia neuvoja: ”Kunpa olisin tiennyt nämä nuorena”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. Nainen on näytellyt monissa menestyksekkäissä elokuvissa, joissa hän on aina saanut hyvin keskeisen roolin ellei jopa pääroolia. Nyt Jessica Alba kertoi tuoreella videollaan neljä asiaa, jotka hän olisi halunnut tietää nuorempana.

Jessica Alba kertoi ensimmäisenä toivovansa, että hän ei olisi välittänyt niin paljon muiden mielipiteistä. Ainut asia millä tähden mukaan on merkitystä on se, että itse on tyytyväinen siihen millainen ihminen on. Toinen asia on se, että toisen ihmisen asettamaan muottiin ei tarvitse yrittää mukautua.

Kolmantena Jessica Alba haluaa muistuttaa, että kauneusihanteita ei tarvitse yrittää saavuttaa. Tärkeintä on olla uniikki oma itsensä ja tuntea olonsa hyväksi juuri sellaisena kuin on. Viimeisenä Jessica Alba muistuttaa unen tärkeydestä. ”Nuku hitto vie. Kehosi tarvitsee aikaa palautumiseen”, nainen kertoo.

@jessicaalba 4 things I wish I knew when I was younger 💭💌 What would you tell your younger self? #YoungerSelf #WishIKnew ♬ original sound – Yo Mama