Kendall Jenner esitteli suositun kerrosdippinsä – kruunaa Texmex-tarjoilun

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Hailey Bieber on tunnettu hänen mallintöistään, mutta maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousi kuitenkin viimeistään silloin kun hän meni naimisiin poptähti Justin Bieberin kanssa. Bieber lanseerasi hetki sitten myös oman Rhode-nimeä kantavan kosmetiikkabrändinsä.

Nykyään Hailey Bieber pitää myös omaa hyvin suosittua YouTube-kanavaa. Hailey Bieber on aloittanut omalla YouTube-kanavallaan videosarjan, jossa hän päästää katsojat hänen kotinsa omaan keittiöön. Tällä kertaa nainen kutsui keittiöönsä myös hyvän ystävänsä Kendall Jennerin.

Hailey Bieber ja Kendall Jenner esittelevät videolla miten he valmistavat kesäisiä drinkkejä ja naposteltavaa. Drinkki tehdään passionhedelmästä sen kunniaksi, että Rhode on lanseeraamassa uuden huulikiillon, jonka nimi on Passionfruit Jelly.

Kerrosdippi on sekoitus Kris Jennerin ja Kendall Jennerin omia tapoja valmistaa herkullinen Texmex-dippikulho. Kulhon pohjalle tehdään guacamole, jonka päälle laitetaan kerros ranskankermaa ja raastettua cheddarjuustoa. Hailey Bieber lisää omalle puolelleen kulhoa vielä tomaattia ja jalapenoa.