Coachella-suurfestareiden pääesiintyjä peruttu – Frank Ocean loukkaantui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Frank Oceanin paluu esiintymislavoille ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Hänen oli määrä esiintyä Kalifornian Coachella-festivaalien toisen viikonlopun pääesiintyjänä. Sunnuntaille 23. huhtikuuta suunniteltu esiintyminen on kuitenkin peruttu.

Frank Oceanin edustajien mukaan lääkäri on kieltänyt artistia esiintymästä. Syynä on Oceanin murtumina ja vasemman jalan nyrjähdyksenä ilmenevä jalkavamma. Coachellan viimeisen sunnuntain pääesiintyjänä nähdään Oceanin esiintymisen peruuntumisen seurauksena Blink-182.

Ocean esiintyi jo kerran tämän vuoden Coachella-tapahtumassa sunnuntaina 16. huhtikuuta. Keikka kuitenkin alkoi tunnin myöhässä aikataulusta, minkä seurauksena se myös jouduttiin lopettamaan etuajassa. Fanien pettymykseksi artistilta ei myöskään kuultu uutta musiikkia.

Ennen sunnuntaista keikkaa Ocean esiintyi viimeksi kuusi vuotta sitten. Hän esiintyi vuonna 2017 myös Suomessa Helsingin Flow-festivaalilla. Tähden tuoreimman Blond-albumin julkaisusta on ehtinyt pian vierähtää seitsemän vuotta.