Salasuhde paljastui Vanderpump Rules -jaksossa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Nyt uutisotsikoissa ovat olleet etenkin Tom Sandoval ja Ariana Madix, joiden suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Sarjan fanit ovat odottaneet kuumeisesti Vanderpump Rules -ohjelman uusia jaksoja, joissa Ariana Madixia on kuvattu kun hän saa tietoonsa Tom Sandovalin ja Raquel Levissin salasuhteen. Tällä hetkellä näytettävissä jaksoissa Ariana Madix ei ole vielä suhteesta tietoinen, mutta epäilyttäviä merkkejä on kuitenkin alkanut jo näkymään ilmassa.

Uusissa jaksoissa Raquel Leviss viihtyy selvästi enemmän Tom Sandovalin kanssa. Hän myös tanssii miehen kanssa yöllä humalassa kahdestaan melko läheisissä tunnelmissa. Tämä sai monet heidän ystävistään kummastelemaan kaksikon käytöstä ja ihmettelemään, että missä Ariana mahtoi olla. Myöhemmin käytökselle on selvinnyt syy, koska Levissin ja Sandovalin välille syntyi romanssi.