Sofia Richie liittyi TikTokiin juuri ennen häitä – käyttää jo uutta sukunimeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on kihlautunut musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien. He ovat menossa naimisiin viikonloppuna Etelä-Ranskassa.

Sofia Richie on jo aiemmin lentänyt Etelä-Ranskaan valmistelemaan häitään, joita varten loputkin suvusta ja ystävistä ovat jo saapuneet paikalle. Nyt 24-vuotias mallikaunotar päätti liittyä TikTokiin, jonne hän on julkaissut jo kolme videota.

Videoilla nainen esittelee miten hän meikkaa, laittaa hiuksensa ja valikoi sekä asunsa että asusteet häitä edeltävää illallista varten. Nainen on kirjoittanut tilinsä käyttäjänimeen jo nyt uuden sukunimen ja käyttää TikTokissa nimeä Sofia Richie Grainge.

@sofiarichiegrainge

France GRWM ♡

♬ original sound – Sofia Richie Grainge

@sofiarichiegrainge

let the festivities begin ✨

♬ original sound – Sofia Richie Grainge

@sofiarichiegrainge

Get dresses with me for dinner 😘

♬ original sound – Sofia Richie Grainge