Robbie Williamsin perheellä ei ole kotia – eivät osaa päättää missä asuisivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Robbie Williams ja hänen vaimonsa Ayda Field eivät pääse sopuun perheen asuinpaikasta. Heillä on useampi asunto maailmalla, mutta neljä lasta ja laulajaisän kuuluisuus luovat haasteita asuinpaikan valinnalle.

Williamsin perhe on myynyt talonsa Los Angelesissa, Sveitsissä ja Wiltshiressä Lounais-Englannissa, ja he olivat suunnitelleet muuttavansa Lontooseen neljän lapsensa kanssa. Heidän lapset ovat kymmenenvuotias Teddy, kahdeksanvuotias Charlie, neljävuotias Coco, ja kolmevuotias Beau. Nyt he eivät enää haluakaan muuttaa Lontooseen.

– Emme halua asua Yhdysvaltojen Kaliforniassa koko ajan. Se ei vain ole maailman paras paikka teini-ikäisten kasvattamiseen, ja lopulta meillä on neljä teini-ikäistä. Elämä on siellä liian nopeaa. Minä itse kasvoin liian nopeasti ja haluamme välttää sen omien lastemme kohdalla, Williams kertoi The Sunille.

– En myöskään halua olla Englannissa vuoden ympäri. Olen siellä liian kuuluisa. Toivon, että voisin olla yhtä turvassa kuplassani kuin lapseni ovat omassaan. Joten muu maailma jää meille ainoaksi vaihtoehdoksi. Emme ole vielä päättäneet, missä haluamme asua, mutta pohdimme sitä parhaillaan.

Robbie kaipaa paikkaa auringossa, mutta Ayda ei ole siitä yhtä innostunut.

– Haluaisin asua Bahamalla, mutta vaimoni ei halua sinne ollenkaan. Rakastan lämpöä, rakastan kesää, rakastan rantoja ja rakastan katselemista merelle. Olen vain paljon onnellisempi auringossa kuin Euroopan talvella.

– Meillä ei ole tällä hetkellä asuntoa, olemme myyneet melkein kaiken, emmekä asu missään ja yritämme parhaillaan selvittää asiaa.