Aikuisviihdetähden asento ei jätä ketään kylmäksi – takapuoli pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas Abella Danger oli haetuin aikuisviihdetähti vuoden 2022 tilastojen mukaan. Danger on floridalaissyntyinen, 27-vuotias brunette, joka on aloittanut uransa aikuisviihteessä kahdeksan vuotta sitten. Tilaston haetuimmista alan tähdistä julkaisi maailman suosituin aikuisviihdesivusto.

Nyt Danger on ylittänyt jopa omien faniensa odotukset julkaisemalla erittäin rohkean kuvasarjan, jossa hän on nostanut oman takapuolensa kiistattomaan pääosaan erilaisissa poseerauksissa. Katso kuvasarja tästä.

Aikuisviihteen listaykköseksi tiensä raivannut Abella Danger on ukrainalaisjuutalaista alkuperää. Hän on kertonut haastatteluissa olleensa aina intiimiasioissa aktiivinen ja kerran ajanut autolla peräti 10 tuntia perille harrastaakseen sänkyhommia.