Stranger Thingsin tuottajilta uusi sarja – nuoret vaihtuvat vanhuksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin huippusuosittu Stranger Things -sarja lähenee jo loppuaan, mutta sen luoneilta Duffer-veljeksiltä ei puutu projekteja. He tuottavat Netflixille tulevan scifi-draamasarjan, joka kantaa nimeä The Boroughs.

Siinä missä Stranger Thingsin päähenkilöt ovat lapsia ja nuoria, on The Boroughsin lähtökohta päinvastainen. Sarja sijoittuu päällisin puolin kuvankauniiseen eläkeläisten yhteisöön New Mexicon erämaassa. Joukko sankareita joutuu yhdistämään voimansa estääkseen uhan, jonka tavoitteena on varastaa aikaa.

The Boroughs -sarjan ovat luoneet Netflixin Dark Crystal: Age of Resistance -sarjastaan tunnetut Jeffrey Adiss ja Will Matthews. Deadline-sivuston mukaan Dufferin veljekset ovat kertoneet olleensa jo pitkään kaksikon töiden faneja. Dufferit työskentelevät parhaillaan edelleen myös Stranger Thingsin ja sen suunnitteilla olevien spinoff-sarjojen parissa.