Parturiketju M Room ja Ekokompassi yhteistyöhön: ”Ympärillämme oleva maailma muuttuu”

Kaupallinen yhteistyö Lifestyle · Stara.fi

Suomalainen M Room kertoo haluavansa olla maan vastuullisin parturiketju ja lisäävänsä vastuullisuuttaan ryhtymällä yhteistyöhön Ekokompassin ympäristöjärjestelmän ja siihen liittyvän sertifikaatin kanssa.

– Ympärillämme oleva maailma muuttuu ja haluamme olla mukana muutoksessa vihreämmän huomisen puolesta. Mitään ei tapahdu kuitenkaan yhdessä yössä, ja siksi olemme sitoutuneet yhteistyöhön Ekokompassin kanssa. Ympäristötavoitteet on räätälöity M Room -ketjun ja toimialan tarpeisiin, M Room kertoo.

Yritys toteaa, että vastuullisempi toiminta lähtee työntekijöiden valmiudesta sitoutua yhä konkreettisempiin toimiin ja metodeihin. Samalla M Room haastaa myös muita alan toimijoita mukaan.

– M Room on ensimmäinen hiusalan ketjutoimija, joka on suorittamassa tällaista ympäristösertifikaattia. Tämä on meille kunnia-asia. Olemme olleet edelläkävijöitä parturiliiketoiminnan kehittämisessä, teknologian hyödyntämisessä asiakaskokemuksen parantamiseksi, joten ilman muuta myös ympäristövastuun osalta haluamme olla se ensimmäinen. Toki toivomme, että koko ala herää aiheeseen ja kiinnostuu ympäristövastuusta, M Room kertoo.