Shokkiero! Tammy Slaton erosi aviomiehestään – avioliitto kesti vain kuukausia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton on sinkku. Tieto avioerosta on tullut hänen omalta mieheltään, Caleb Willinghamilta. Fanit ounastelivat liiton rakoilevan jo aiemmin, kun Tammy vaihtoi sukunimensä TikTokissa takaisin tyttönimeensä, Slatoniksi.

Pari tapasi kuntoutusklinikalla ja solmi pika-avioliiton viime vuonna. Nyt Caleb Willingham on kirjoittanut Facebookissa yksityisesti seuraajilleen, että hän on naimisissa Tammyn kanssa ainoastaan paperilla, eikä liittoa ole periaatteessa enää olemassa. Ero on ollut Tammyn idea ja Caleb kertoo olevansa loukkaantunut sekä vihainen.

Caleb’s recently fb postby u/Curious-Bodybuilder9 in 1000lbsisters

Tammy sen sijaan jakoi TikTokissa hiljattain uuden videon, jolla nähtiin naisen silmissä reilusti meikkiä ja hänen hiuksensa oli sidottu kiinni. Katse kiinnittyi kuitenkin paljastavaan kaula-aukkoon.

Tammyn mekossa oli ainoastaan naruolkaimet, joten se paljasti runsaasti dekolteen aluetta. Videon perusteella naisen itsetunto on kohonnut reilusti painonpudotuksen myötä. Tammy on ollut kuntoutusklinikalta kotiutumisen jälkeen turhautunut siitä, että Caleb ei ole muuttanut lähemmäs häntä Kentuckyyn.

@tammyslaton2020

@torrid

♬ original sound – Tammy slaton