Madison Beer pitää itseään viallisena: ”Kärsin dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja laulunkirjoittaja Madison Beer on tuore poplupaus, jonka ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon pari vuotta sitten. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muassa kappaleet Selfish ja Good In Goodbye.

Madison Beer on näyttävä kaunotar, jota etenkin nuoret tytöt ihailevat. 24-vuotias tähti on paljastanut nyt People-sivuston mukaan, että hän kärsii ruumiinkuvahäiriöstä. Dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä henkilö on vakuuttunut siitä, että hän on jollain tavalla viallinen, epämuodostunut tai ruma.

Madison Beer kertoo ajatelleensa nuorempana, että hän on kaunis ja hänellä on kiva vartalo. Artistin mieli omasta ulkonäöstä alkoi kuitenkin muuttumaan vähitellen kun hän sai kuulla itsestään niin paljon rumia ja negatiivisia kommentteja.

Etenkin viimeisen parin kuukauden ajan nainen on todella kamppaillut omien ajatustensa kanssa. Tämä aiheutti muun muassa sen, että Madison Beer alkoi rajoittamaan ruokailujaan eikä syönyt päivän aikana tarpeeksi. Nainen alkaa vähitellen tuntemaan olonsa taas itsevarmemmaksi, mutta sosiaalisen median paineet ja ihmisten kommentit tuntuvat tähdestä edelleen hyvin loukkaavilta.